Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 17-07-2020 14:46:34
Auto & Vervoer

Fiets geruimd door woningstichting.

Een email is in principe niet voldoende. u heeft de mail dan wel ontvangen, maar de woningbouw vereniging kan er niet van uitgaan dat iedereen een email adres heeft. voor zover ik weet staat dat niet in een huurcontract, dat je een emailadres moet bezitten. en ook niet in de wet. zeker omdat het hier een gemeenschappelijke fietsen stalling betreft waar u, neem ik aan, uw fiets mag stallen als u die niet gebruikt zou een algemene waarschuwing op of aan het gebouw, duidelijk zichtbaar en leesbaar, moeten worden opgehangen.


de fiets blijft uw eigendom en slechts wanneer het huurcontract en algemene voorwaarden restricties stellen mag de fiets door de woningvereninging worden verwijderd. ik zou dus goed het huurcontract en voorwaarden over het gebruik van de gemeenschappelijke stalling onderzoeken. staat er niets in, dan direct actie ondernemen.

ik zou ze zeker aansprakelijk stellen, ik zou bij een rechtswinkel oid langs gaan.