Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 17-07-2020 16:00:47
Auto & Vervoer

Fiets geruimd door woningstichting.

ik zou eerst even in het huur contract kijken of er iets staat over de termijn van stalling.


staat er nergens dat de verhuurder zich het recht voorhoud om de stalling bij overlast te ontruimen of iets in die zin dan heb je kans dat je aangifte kan doen.


laat bij het juridiche lokket het even uitzoeken, helaas zal dat wel via de website moeten of je kan naar een (sociale) advocaat stappen.


echter is het wel zo dat een verhuurder recht heeft om de ruimte te ontruimen indien er gevaar voor de huurders is ontstaan en daar ze het wel hebben aangekondigd op een juiste manier is de kans groot dat je geen vergoeding mag verwachten maar dat hangt natuurlijk ook af van de staat van je fiets.


was deze nog nieuw dan hadden ze moeten kunnen weten dat de fiets nog gebruikt werdt/wordt was het echter al een oude dan snap je ook wel dat deze verwijderd zou worden.


en ja ze hadden moeten wachten met vernietigen van de fiets en als nog een bericht moeten sturen dat je evt de fiets kon ophalen.