Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wettelijke garantie tweedehands auto

Ik sluit, anders dan in andere reactie wordt gesteld dat u wel degelijk een beroep zou kunnen doen op https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten  als verwerkt in http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  en evt volgende artikelen. daarbij komt dat u m.i. zelfs het argunment van wanprestatie kunnen opvoeren http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html.  zoals ook ik het leest ben u bij een "beunhaas' te gast geweest voor de aankoop.
om dan uw eventuele recht te verkrijgen zult u dan toch, als ook al gezegd, naar mijn mening een ingebreke stelling moeten doen of beter gezegd een juridische procedure starten die hoe dan ook de nodige kosten met zich zal mee brengen. zie daarvoor o.a. http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/

de opmerking m.b.t. advocaten is de reinste onzin en m.i. puur intimiderende bankgmakerij (hetgeen bij beunhazen helaas meer voorkomt). ik denk te kunnen aannemen dat de garage geen bovag lid is en u dus geen beroep kunt doen op de geschillencommissie voertuigen. u kunt wel nader advies vragen bij  http://www.juridischloiket.nl" target="_blank">www.juridischloiket.nl  of bij de anwb.