Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 18-07-2020 08:13:20
Geldzaken & Recht

Gemeentelijke begravenis

Gecondoleerd. weet niet wat u contact was met u broer?. maar zou er persoonlijk zelf alles aan doen om basic begrafenis of crematie te geven. dus puur crematie en later as ophalen . vraag wat bedrijven om de kosten . weet dat tante van mijn man ook geen verzekering had en ze waren 3000 euro kwijt. dan kun je wel persoonlijk afscheid nemen en bepaald zelf wat er met u broer gebeurd kwa as. 
kijk of er wat te regelen is met overige familie. u heeft anders echt nergens recht op. mag nog geen foto uit zijn huis halen . 
meeste gemeente hebben hiervoor een protocol en dat is vaak begraven en nummer er op. geen familie er bij. wel 2 ambtenaren ivm getuigen . 
ze zullen kijken of er geld te halen valt met de boedel , lopende rekening etc om kosten te verhalen. daarna zullen ze familie aanspreken maar u kunt dat gewoon negeren. 

sterkte