Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
justice4all - 20-07-2020 13:25:53
Geldzaken & Recht

Claim gestolen auto vbv

er klopt volgens mij iets niet. 


 


normaal als een auto in amsterdam weggesleept wordt door handhaving en toezicht kost dat € 373.00 en dat zijn legeskosten. daarover is geen btw verschuldigd. verder betaal je dan € 30,00 per dag dat je de auto niet ophaalt. 


 


je krijgt dan een 'besluit bestuursdwang' mee als je de auto ophaalt bij het depot aan de daniël goedkoopstraat 9 in amsterdam. op dat besluit kun je dan bij de gemeente bezwaar maken.



in het geval handhaving en toezicht hem weggesleept zou hebben moeten ze hebben gezien dat de auto gestolen is. de politie neemt dan contact met de eigenaar op en de eigenaar kan de auto ophalen op de daniël goedkoopstraat.


 


hier is door een bedrijf 'vbv' (helaas is het logo niet zichtbaar), wat ik zo niet kan vinden en dat is al raar, want dat zou een bekend bedrijf dan moeten zijn, een btw-factuur afgegeven waarbij omzetbelasting over een gemeente aanslag zou zijn berekend. dat mag niet. verder zou ts dan ook het 'besluit bestuursdwang' moeten ontvangen.


 


ik zou als ik de vraagsteller was eens bellen met handhaving & toezicht van de gemeente amsterdam (14 020) of het verhaal wel klopt.