Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 20-07-2020 14:55:23
Auto & Vervoer

Fiets geruimd door woningstichting.

Wat mij opvalt is dat de ts er door meerdere op gewezen wordt zijn e-mail (vaker) te lezen. het lijkt mij dat niemand kan bepalen wanneer en hoe vaak ik mijn e-mail moet lezen, dus dat de ts het maar moet doen met een mail van de wb is kort door de bocht.
als de wb al van mening was dat dit voldoende is had men op zijn minst een leesbevestiging kunnen meezenden. als ook nergens vermeld staat dat de wb toeziet op het gebruik van de stalling en "wrakken" verwijderd is men onrechtmatig bezig geweest. ook al zou de fiets stoffig zijn geweest en lekke banden hebben gehad (wat mogelijk de reden had kunnen zijn) geeft hen dat niet het recht deze zonder kennisgeving te verwijderen juist ook omdat men niet weet van wie die fiets is en wat de reden is dat die daar zo lang ongebruikt staat. het daarna vernietigen is al helemaal van de gekke, en er vanuit gaande dat het verhaal van de ts klopt, adviseer ik de ts maar eens bij het juridischloket langs te gaan.