Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Woonhuis niet op naam verzekeren

Dit is een lastige kwestie omdat er mogelijk een aantal zaken door elkaar lkopen. de echtgenoot van uw collega is overleden. de eerste vraag is dan hoe het zit met de nalatenschap. (haar eventuele erfdeel) zij heeft altijd de hypotheek betaald en gelet op de houding van de sns bank die nu kennelijk verzekeringen weigers dan zelfs nog mogelijk onverplicht. als de woning inderdaad op naam van ede ex staat is er waarschijnlijk ook nog een probleem m.b.t. het woonrecht en of de vraag wat er gebeurt als de woning wordt verkocht en zelfs wie het recht tot verkoop heeft. als er indertijd bij de eerste scheiding sprake is geweest van een convenant is de inhoud daarvan ook nog van belang. zij (u) kan (kunt) navraag doen bij https://www.verzekeraars.nl/" target="_blank">https://www.verzekeraars.nl/ en ook bij de ombudsman van http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl om advies/raad vragen. dat afgezien van het feit dat er ook andere verzekringen zijn en mogelijk ook een verzekeringstussenpersoon hier dient kan verlenen.
m.b.t. het advies van @zeiler https://www.eigenhuis.nl/contact/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/contact/#/  de link.  eventueel is het raadplegen van een notaris ook nog nuttig.