Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
gilberto - 22-07-2020 00:08:52
Computers & Telefonie

Verplicht betaalgegevens achterlaten bij norton?

Hello thanks voor the reply.
ik overweeg een norton beveiligingspakket aan te schaffen, maar nu merk ik het volgende: als je een licentie aanschaft (bv bij coolblue) en dus ook al hebt betaald, moet je bij het activeren van de software (dus op de server van norton) je betaalgegevens achterlaten. ze vragen om een creditcard, paypal of iban rekening. .
die zegt het ook zoals het moet en dat zulke voorwaarden de klanten afschrikken.ik vraag me af of dit wel is toegestaan. als je een product al hebt gekocht vind ik dit onnodig, en zelfs gevaarlijk. ik weet dat ze dit doen om mij een automatische verlenging aan te smeren, maar dat wil ik helemaal niet. 

het lijkt er op dat ik een ander merk antivirus moet gaan zoeken, want ik ga mijn betaalgegevens niet aan norton publiceren...

samengevat: mag norton deze gegevens van mij vragen terwijl ik het produkt al heb gekocht?
dit heb ik niet geschreven,maar gewoon gekopiëerd van een andere vragensteller