Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Hoe kan ik klachten over een bedrijf (stella in dit geval) kwijt

Stella fietsen zal deze verzekering waartschijnlijk elders hebben ondergebracht en zal het volgens de polisvoorwaarden ook wel zo zijn dat die verzekeraar resp. volgens de polisvoorwaarden het verzekerde bedrag aan u wordt uitbetaald. op zich lijkt de gang van zaken mij dan helaas niet onlogisch. van belang is dus hoe dan ook of de verzekeraar de schade heeft geaccepteerd en u daarvan ook bericht heeft gehad. 

het lijkt mij wel zinvol om dit te melden bij de acm http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl .  gelet op de reclame leuze van stella is dit m.i. geen goede wijze van handelen door stella fietsen.  let dus op dat uw klacht vooral ook betrekking heeft op de afwikkeling van de schadeclaim (volgens polisvoorwaarden).

een optie is ook om na te gaan wie de verzekeraar is die de dekking geeft en als dat toch stella fietsen zelf is kunt u ook de ombudsman van http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl benaderen voor advies omdat stella zich dan zelf opstelt als financiële dienstverlener.

en ook helaas, u bent niet de enige met klachten over stella.