Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pete3357 - 20-12-2005 21:06:44
Geldzaken & Recht

Waarschuwing postcodeloterij

inderdaad zeer schandalig. ben reeds enkele jaren sponser met twee loten per maand. ga kerstzegels halen op het postkantoor en denk,"nou dan zal ik die goede doelen maar eens extra steunen door die postzegels te nemen. kom thuis, pak uit en vind een cadeaulot. had ik helemaal niet verwacht, maarja dacht ik leuke geste. vanavond effe activeren via internet.


alle velden ingevuld en ontdek voor het te bevestigen dat als ik alles zo laat ik automatisch er iedere maand weer een lot bij heb (dus drie) het veld nl is al en moet aangevinkt zijn. telefoon gepakt en medewerkster gesproken. als je dus niets doet ben je erbij.


ik heb de medewerkster gevraagd of ze mijn klacht door zou willen geven aan haar leidinggevende en tevens medegedeeld dat als ik de zegels terug zou kunnen brengen ik die nou direct terug zou brengen. overigens denk ik er nu over na om de andere loten ook per direct te annuleren.


als je mensen die het goed bedoelen in de problemen wil brengen ten koste van de goede doelen dan tref je op deze wijze de burgers die het goed met deze doelen voorhebben. deze raak je op een dergelijke misselijke manier van uitkleden kwijt. zeer spijtig voor die goede doelen.