Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-08-2020 15:35:37
Winkels & Webshops

Online schoenen mag ik niet terug sturen. zou nieuwe krijgen maar niet gekregen.

Naast de al gegeven info m.b.t. vooraf nagaan van betrouwbaarheid ook nog deze info: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/dropshipping-hoe-werkt-dat?utm_source=20200720-kassa-maandag&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/dropshipping-hoe-werkt-dat?utm_source=20200720-kassa-maandag&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa

helaas voor u heeft u kennelijk ook vooraf betaald. daarbij is het ook helaas ook nog eens je reinste flauwe kul om schoen niet te mogen terugzenden om hygiëne regels. er zijn diverse betrouwbare schoenleveranciers, ook on-line waar dat wel degelijk kan binnen de daarvoor geldende wettelijke bedenktijk van 14 dagen. (zie de opm. van @sprietje) strikt gesproken kunt u naleving vorderen maar ik vrees dat u dat opnieuw geld en veel moeite zal kosten met de vraag of het dan iets oplevert.

wel is het zinvol om uw ervaring in deze te melden bij de acm http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl opdat, indien er meerdere klachten zijn over deze dropshipper de website mogelijk uit de lucht kan worden gehaald.

m.b.t. controle op betrouwbaarheid geeft ik u ook nog deze: https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/keurmerken-webwinkels" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/keurmerken-webwinkels   de shop die u noemt heeft geen nl keurmerk