Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

St
Stijn.. - 12-08-2020 13:38:12
Winkels & Webshops

Online genaaid door 'decent guys' [edit-redactie]

op 16-06-2020 heb ik 3 truien twv €153 besteld bij decent guys. nu heb ik al een aantal keer gemaild naar ze hoe het er mee zit het is nu bijna 2 maanden verder en heb nog steeds niks binnen en heb op 1 van de vele mails die ik gestuurd heb een antwoord gekregen van [edit-redactie]:




dat is niet leuk om te horen! ik zal er even naar kijken. doordat onze leverancier in het buitenland zit en het vanuit daar ook verstuurd word, zijn de levertijden wel wat aangepast door corona. helaas is het daar nog wel een big issue. 


echter heb ik hierna niks meer te horen gekregen en heb vandaag weer een nieuw mailtje gestuurd. na veel mailen en proberen contact op te nemen weet ik niet meer wat te doen hopen lijk kan iemand mij helpen het geld terug te krijgen.