Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 13-08-2020 14:41:23
Winkels & Webshops

Ik heb minder dan een maand geleden schoenen gekocht en de zool is nu al door

Als de eigenaar al niet uit de vorm van slijtage aan met name de hak kan zien dat het vrij nieuwe schoenen twijfel ik ten sterkste aan de kwaliteit schoenen die deze verkoopt. is de zool overdwars gescheurd kan de oorzaak hiervan zijn dat u regelmatig op de rechterknie doorzakt en dan op de voorkant van uw schoen gaat staan. maar dan nog mag dat niet binnen een maand gebeuren. ben bang dat het een welles nietes spel gaat worden maar zet uw klacht op klachtenkompas, klik https://www.klachtenkompas.nl/?gclid=eaiaiqobchmixpp6mzmy6wivgaz3ch1fpgrfeaayasaaeglrbvd_bwe&cid=sea_google_merknaam&ef_id=eaiaiqobchmixpp6mzmy6wivgaz3ch1fpgrfeaayasaaeglrbvd_bwe:g:s&s_kwcid=al!9917!3!224677406083!e!!g!!klachtenkompas" target="_blank">hier 
overigens dat u slechts 6 tot 8 maanden met een paar schoenen doet is wel tekenend voor de kwaliteit.

is er sprake van een kapot product? dan mag een verkoper je niet afschepen met een tegoedbon, omdat er geen sprake is van spijt van aankoop.