Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yarden

Om te beginnen, gecondoleerd met uw verlies. 

zoals aangegeven heeft u te maken met de voorwaarden van de verzekering die u heeft afgesloten. op uw vraag op welk recht dat is gebaseerd is mijn antwoord simpel: het overeenkomstenrecht zoals geregeld inhet bw boek 6 v.a. art 213.
en helaas voor u ken ik geen enkele verzekeraar die indien er een beroep wordt gedaan op de polis en het is niet nodig om het volledig verzekerde bedrag uit te keren dat normaliter helemaal niet gebeurt en is de genoemde 10% dan in dat opzicht een voordeel.

hierbij de verwijzing van @marita5 als link: https://ombudsmanuitvaartwezen.nl/" target="_blank">https://ombudsmanuitvaartwezen.nl/ maar ik vrees dat u ook daar geen ander antwoord zult krijgen.

mogelijk vindt u hier al enige voor u relevante info m.b.t. uitspraken. https://ombudsmanuitvaartwezen.nl/klachten-en-uitspraken/" target="_blank">https://ombudsmanuitvaartwezen.nl/klachten-en-uitspraken/