Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-08-2020 16:22:55
Elektronica & TV

Skala/elbucco opgelicht

Als al gezegd hiervoor: hetgeen in uw koop/huurovereenkomst staat is rechtsgeldig. als men u mondeling daarna anders heeft verteld of beloofd is er mogelijk wel sprake van misleiding maar de grote en ook belangrijkste vraag is dan: bewijs! en ik vrees dat u niets kunt bewijzen.

uiteraard is het geheel aan u en bent u vrij om te vorderen en dan wijs ik u op: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  met daarbij de info: http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ maar als gezegd, u dient dan wel beleving in deze te kunnen bewijzen.

en let op dat beschuldigen wegens oplichting op een openbaar forum zoals dit, zichtbaar over de gehele wereld,  voor u problemen kan opleveren in de zin van smaadschrift/laster indien u het niet kunt bewijzen.