Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-08-2020 15:53:03
Computers & Telefonie

Kpn - kleinzakelijke extra's

Volgens hetgeen u meezend zou een en ander inderdaad niet in rekening gebracht mogen en kunnen worden. als dat echter toch zoals u aangeeft wel het geval is lijkt het mij zinvol om dan bezwaar te maken omdat erdan, zoals u zelf al aangeeft, ook m.i.  in zekere zin dan sprake is van misleiding.

u geeft aan dat dit een zakelijke vraag is en dit is een site voor consu,mentenproblemen. ik geeft u in ieder gevak een verwijzing waar u terecht kunt als ondernemer https://www.mkbservicedesk.nl/8022/antwoord-juridische-ondernemersvragen.htm" target="_blank">https://www.mkbservicedesk.nl/8022/antwoord-juridische-ondernemersvragen.htm de vraag is of u met uw klacht terecht kunt bij de acm  https://www.consuwijzer.nl/telefoon-internet-en-televisie/een-klacht-over-mijn-telecomaanbieder" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/telefoon-internet-en-televisie/een-klacht-over-mijn-telecomaanbieder omdat ook die voor consumenten is.