Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 17-08-2020 23:03:02
Winkels & Webshops

Mondkapjesdirect / maskersdirect / ...

joshua20, @epcot heeft gelijk, is voldoende voor ov enz. als u zelf in de "gezondheidszorg werkt" d.w.z. privé dan niet. maar dan ook kunt u gewoon in nederland bij gecertifeerde bedrijven bestellen. ik heb er zelf een 6-tal van mijn zoon gekregen omdat ik niet veel buiten kom; hij verkoopt ze in bulk aan ziekenhuizen, voor kostprijs plus een beetje voor de zaak. want hij heeft een zaak in relatiegeschenken, dus u begrijpt: ook de relatiegeschenken liggen op de bibs. hij probeert ook zijn kop boven water te houden dus vandaar. heeft u ook een bulk nodig? vraag eens bij mainsales. (ik weet dat ik geen reclame mag maken en hij zal er niet gecharmeerd van zijn). maar ook: hij weet niet dat ik op het kassa panel zit, dus... krijg ik misschien van hem niet op mijn sodemieter. met angst en beven druk ik nu op plaats en hoop geen bagger over me heen te krijgen.

edit, zie nu uw toelichting, dus mijn bijdrage is niet van toepassing op u. geen bulk, alleen privé gebruik. ik val ook in risico groep, (wie bijna niet): u kunt de ontvangen kapjes gewoon dragen. niets aan de hand. en laat u zich niet zo opnaaien door allerlei berichten.