Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-08-2020 11:08:52
Geldzaken & Recht

Autolease bedrijf weigert antwoorden op vraag teruggave geld i.v.m laag km stand

Helaas is het mij bekend dat er lease bedrijven zijn die wel eventueel meer gereden kilometers in rekening brengen maar niet als het er minder zijn geweest.

u geeft aan dat volgens uw overeenkomst het leasebedrijff gerechtigd is om het leasebedrag aan te passen. dat is bij u niet gebeurt en het is niet uit te sluirten dat men dat ook niet doet.

het lijkt mij verstandig dat u in deze kwestie nader advies vraagt bij de anwb, juridische afdeling https://www.anwb.nl/juridisch-advies" target="_blank">https://www.anwb.nl/juridisch-advies of bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  omdat de clausule m.b.t. het gerechtigd zijn om de leaseprijs aan te passen onduidelijk is lijkt het mij lastig om naleving te vorderen maar uiteraard kan dat altijd vanuit de optiek dat indien men gerechtigd is om meer in rekening te brengen minder dan ook zou moeten.
maar herhaald vraag advies bij één van de aangegeven instellingen of beide.

(bij mijn leasemij. ontving ik geld terug na einde contract indien minder verreden dan volgens overeenkomst afgesproken, volgens contractclausule)