Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tr
Trostomaat - 18-08-2020 11:42:46
Vakantie & Reizen

Onrechtmatige ticket gekocht transavia

Even samenvatten: u was dus niet op de hoogte van de verplichting zo'n plf-formulier in te vullen. omdat u niet op de hoogte was, heeft u niet geprobeerd zo'n formulier in te vullen (logisch). omdat u het formulier niet ingevuld, heeft u de voor toegang tot griekenland vereiste qr-code ontvangen (logisch).
u kwam er pas achter dat u niet aan de voorwaarden voldeed om griekenland in te mogen toen u probeerde in te checken.

waarom u het ticket dat transavia u verkocht heeft 'onbruikbaar' noemt. begrijp ik niet. u kunt het ticket inderdaad niet gebruiken. maar dat ligt niet aan het ticket, en zelfs niet aan het tijdstip waarop het gekocht is. maar aan het feit dat u niet aan de eisen van de griekse overheid voldaan heeft.

dus ook met een ticket dat in uw ogen wel 'bruikbaar' was, was u geweigerd bij het inchecken.

'ik voel met opgelicht immers transavia wist op het moment van boeken als dat het ticket onbruikbaar was'
deze bewering is zonder meer onjuist. u kunt het ticket niet gebruiken omdat u het formulier niet ingevuld heeft. los van het feit dat het uw verantwoordelijkheid is,. wist transavia natuurlijk niet dat u verzuimd had dat te doen.

(gouden?) tip voor een eventueel vervolg (mocht u binnenkort in de herkansing gaan): sinds gisteren dient u niet alleen zo'n plf-formulier in te vullen, maar ook een bewijs te kunnen overleggen van een negatieve pcr-test voor covid19. vergeet dat niet!