Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 18-08-2020 17:29:00
Geldzaken & Recht

Autolease bedrijf weigert antwoorden op vraag teruggave geld i.v.m laag km stand

Je wilt grote problemen voorkomen, maar door zoveel  mailtjes en bellen al een paar jaar, heb je er al een probleem van gemaakt. het  is de directeur van het leasebedrijf wel duidelijk dat je geld terug wilt.
in de voorwaarde van de mantelovereenkomst staat:
indien blijkt dat de werkelijke kilometrage meer dan 10% afwijkt van de middels de lease overeenkomst overeengekomen kilometrage, is <autoleasebedrijf> gerechtigd de leasetermijnprijs dan wel de leasetermijn naar verhouding te wijzigen".
daar staat alleen een bevoegdheid voor het leasebedrijf in. jij kunt er geen rechten aan ontlenen.
kennelijk betaal je regelmatig te laat, zodat het personeel er achteraan moet. en nu wil je nog geld terug ook.
dat zijn ze dus niet van plan.
omdat dit leasecontract niet bkr geregistreerd is, ben je misschien teveel financiele verplichtingen aangegaan dan goed voor je was.
als dat zo is, dan maar met de hoed in de hand een afspraak maken met de directeur. misschien is er dan wat te bereiken.