Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
HestervdB - 22-08-2020 10:47:33
Winkels & Webshops

Ook opgelicht door modetalente?

Ja, een half jaar geleden heb ik er ook besteld en voelde me opgelicht. ik zie hier een paar mensen zeggen dat het je eigen domme schuld is. dat is wel heel hard. veel mensen voelen zich al beschaamd en belazerd. niet nodig om dat er nog eens in te wrijven. er stonden ook veel goede revieuws (waarschijnlijk ook veel nep-accounts). maar het bedrijf is heel listig. ik kreeg wel een ontvangstbevestiging. een tussentijds berichtje dat het langer ging duren (nu gebruiken ze covid als excuus) en er kwam één artikel (slechte kwaliteit, niet lijkend of de afbeelding). en een aanbod van een korting. dus je wordt aan het lijntje gehouden. de link van de politie die genoemd wordt: ik heb het websiteadres ingevoerd en daar kwam niet naar voren dat modetalente een malafide bedrijf is. lichtpuntje: ik kreeg destijds een deel van mijn geld terug via paypall (minus verzendkosten). via trustpilot werd mijn negatieve recentie geweigerd (iets met richtlijnen?), dus die waarschuwing voor anderen kwam niet door. 
dus laten we eerder mensen motiveren om wel zich te melden en hopen dat ze het er niet maar bij laten zitten uit schaamte of het gevoel dat het toch geen zin heeft om geld terug te vragen. dat heeft het namelijk wel.