Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kapotte air max gekocht

Heeft u de schoenen in een stenen winkel gekocht? dan geldt normaliter de consumentenwetgeving waarik u zo een verwijzing naar geef. gelet evenwel op het feit dat de schoenen waren afgeprijst is het zeer waarschijnlijk (zeer onwaarschinlijk) dat er in de winkel geen melding werd gedaan (al of niet mondeling of middels een melding op het betrokken schap) dat inruilen hierop niet van toepassing zou zijn.
hoe dan ook is het volgens die wetgeving zo dat de verkoper verantwoordelijk is voor een goed product en indei dat niet zo is men dient te repareren of een vervanging aan te bieden, of uw geld terug.
en het is frappant dat men dat hier doet. 
ook als er sprake is van on-line verkoop gelden deze wettelijk regels maar zou u binnen 14 dagen bedenktijd het product (zonder reden) hebben kunnen terugzenden en dan zou u recht hebben op geld terug. mogelijk kunt u dat nog doen mits de 14 dagen niet voorbij zijn.

verder kort gezegd: zijn de 14 dagen voorbij, dan geldt dit: https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten en de geldende wetgeving waarop dit is gebaseerd vindt u in art 7:17 t/m 25 van het bw.
m.i. indien de 14 dagen voorbij zijn, de  60,00 accepteren! u ontvangt uw geld terug.