Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 25-08-2020 14:43:35
Garantie & Verzekeringen

Kapotte air max gekocht

U kunt ze dus opsturen (is daaruit op te maken dat het een internetaankoop is?), op dat moment gaat u accoord met het besluit van de verkoper/importeur. als die besluit te vervangen dan krijgt u andere. als het besluit valt dat 100% van het aankoopbedrag terugbetaald wordt dan heeft u daarmee te leven. u zult nooit meer uitgekeerd krijgen als de schade bedraagd.

off topic: in het gulden tijdperk hadden alle winkels in (toen ook mijn werkadres, fotowinkel) alle winkeliers in het centrum één artikel voor fl 0,01 zouden etaleren. ook de goed werkende inruil camera werd dus verkocht door mij voor fl 0,01 met kassabon. een half jaar later de koper in de winkel, camera defect en meneer verwachtte garantie. kopie bon opgezocht want meneer had de bon "niet meer". toen bleek de aankoop van fl 0,01. met een groots gebaar heb ik die meneer de volledige aankoopprijs ten bedrage van fl 0,01 terugbetaald.