Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 26-08-2020 13:14:49
Geldzaken & Recht

Kan/mag een slotenmaker elk tarief vragen

Een vervelende, zeg maar een rotervaring met deze groep van vakmensen. helaas mag een ieder vragen voor zijn werk en producten wat hij/zij wil en u kunt dan bepalen of u hiermee accoord gaat. misschien had u vantevoren naar de prijs moeten vragen?
aangifte heeft maar één positief doel in uw geval en dat is dat de politie ervan op te hoogte is en mogelijk bij meerdere gevallen gaat waarschuwen zodat toekomstige slachtoffers worden voorkomen.
helaas zult u er zelf niet mee zijn geholpen omdat u zelf opdracht tot reparatie heeft gedaan. 
eén vraag zit ik nog mee: 'was u de sleutel vergeten/kwijt?'
bij het vergeten/kwijtraken van de sleutel hoeft het slot er niet uit, de slotenmaker heeft een vlakke plaat waarmee hij/zij binnen enkele seconden de deur open heeft. we spreken dan wel over een normaal lips slot. kosten? ongeveer 125 euro bij een rijafstand van 40 km voor de vakman. dus een uurtje werk incl. rijtijd.
en de kosten bij kwijtraken van een sleutel zijn maximaal 10 euro. daarom adviseer ik een ieder die met iemand anders in de omgeving een goede relatie heeft (buren/vrienden en/of familie) hier een sleutel achter te laten. heb je altijd een reserve die je kunt gebruiken als aan de binnenzijde slot tenminste geen sleutel zit. en moet er echt een slotenmaker komen? gebruik de volgende links voor info kosten:   https://slotenmaker-denhaag.nl/tarieven-prijzen-kosten-slotenmaker/
https://slotenmakerskeurmerknederland.nl/wat-kost-een-slotenmaker