Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-08-2020 21:54:14
Vrije tijd & Tuin

Fit for free corona tegoed

Hallo myrchelle , 

hoe wil je jouw tegoed besteden ? 

tijdens de sluiting van onze clubs ben je ons trouw gebleven en dat waarderen wij enorm! door de onverwachte sluiting van onze clubs én onze keuze om niet te incasseren tijdens de sluiting, hebben veel van onze leden een tegoed staan. een tegoed van een incasso waar je geen gebruik van hebt kunnen maken.

we hebben helaas niet al onze leden telefonisch kunnen bereiken om persoonlijk de keuzes voor dit tegoed te bespreken. daarom hebben we iedereen de mogelijkheid geboden om tot en met 1 juni jl. zijn of haar keuze voor het tegoed door te geven. inmiddels is het formulier gesloten. indien je geen voorkeur hebt doorgegeven, dan verrekenen wij je tegoed in het eerste half jaar na opening van onze clubs maandelijks met je betalingen.

bron : fif for free 

en uiteraard is de klantenservice niet bereikbaar 

plaats uw klacht op fb , klik op de rode regel .

 https://www.facebook.com/pg/fitforfreegeleen/posts/?ref=page_internal" target="_blank">https://www.facebook.com/pg/fitforfreegeleen/posts/?ref=page_internal