Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 30-08-2020 20:40:33
Winkels & Webshops

Coolbleu hun afhandeling met de klant.

Derde zin in de handleiding:

"lees deze handleiding aandachtig door om optimaal gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden en functies van deze wasmachine."

pagina 35 bevat alle details over hoeveel er in de machine mag. ik neem aan dat je die gelezen hebt voordat je de machine bent gaan gebruiken. 

het conflicteert ook niet met wat er op de coolblue site staat. daarnaast kan het nooit kwaad om eerst even de handleiding van een (duur) product dat je wilt gaan kopen te downloaden voordat je tot aanschaf overgaat. dan heb je alle specificaties kunnen lezen, en dan kan je een beslissing nemen of het product aan je eisen voldoet. of je gaat voortaan gewoon naar de lokale speciaalzaak waar je de verkoper de oren van de kop kunt vragen om alle ins-en-outs van een product te leren kennen.