Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 02-09-2020 14:55:35
Elektronica & TV

Ik heb een siemens vaatwasser met zeolit. deze vaarwasser is nu kapot door de zeolit.
ik het 5 jaar garantie en de garantie is nu een jaar voorbij. siemens gebeld en kreeg nul komma nul. geen coulance. waardeloos bedrijf siemens. wie heeft ervaring met s

ik vraag mij af wat zeoliet, wat dus een mineraal is, voor invloed op de werking van de machine heeft waardoor deze defect raakt, dus vraag ik wat doet de machine niet wat deze voorheen wel deed. in het ergste geval kan er een defect aan het verwarmingssysteem van de machine zijn.
dat simens  5 jaar garantie geeft wil wel wat zeggen,dus zo waardeloos is het bedrijf niet, en alle verwijzingen naar wetten en regels ten spijt, soms treed er slijtage op hetgeen geheel afhankelijk is van de wijze van het gebruik, o.a. het aantal draaiuren,en ja dat kan na 6 jaar zijn maar ook veel later 

het bijzondere aan zeoliet is dat zijn vochtabsorberende en warmteregulerende werking niet afneemt. zeoliet gaat dus de gehele levensduur van jouw vaatwasser mee. het mineraal moet echter wel steeds opnieuw worden voorbereid. hiervoor wordt het tijdens de reinigingsfase verhit.