Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-09-2020 16:01:15
Winkels & Webshops

Mag jumbo zonder vermelding vooraf zomaar een leverdatum wijzigen?

U heeft een vraag en een advies. eerst uw vraag: de handelwijze van de jumbo vestiging lijkt mij minder ok en dus is het zaak om een klacht in te dienen bij jumbo. zie deze info: https://www.jumbo.com/service/contactformulier" target="_blank">https://www.jumbo.com/service/contactformulier
en dan uw advies:  het is aan iedereen vrij om te beslissen om met wie dan ook zaken te blijven doen en ook als men handelwijzen niet acceptabel vindt. ik zou in dat geval er niet of minder komen en bestellen.

uw melding is in die zin voor mij boeiend omdat er tussen 5 en 19 september 14 dagen zit en mijn vraag dan ook zou zijn: hoe zit dat met gekochte zaken met een uiterste houdbaarheidsdatum en ook nog: ik heb wel eerder de spullen nodig. ik zou dus heel simpelweg naar een stenewinkel gaan (en in uw situatie gezien niet de jumbo). maar helaas mijn vraag of uw melding wel correct is in die zin dat het mij lijkt dat terugzetten naar 5 september m.i. dan toch ook mogelijk moet zijn.