Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 04-09-2020 07:42:54
Elektronica & TV

El-vidas samsung tv defect

Als ik naar de prijzen kijk van wat ze aanbieden, dan lijkt het haast om grijze import te gaan. en vele goedkope aanbieders blinken uit in de matige service. op zich netjes dat ze de fabrikant ingeschakeld hebben, maar als het probleem niet op te lossen is, dan blijft er weinig anders over dan ontbinding.

de wet is vrij helder, na meerdere herstelpogingen mag ontbinding verlangt worden. dit kunt u ook rustig schriftelijk aangeven. u levert de tv weer in en krijgt direct het volledige aankoopbedrag weer terug.
de tv is nu 2 maal 'gerepareerd", dan is het nu klaar.

dat u na 1 voorval geen samsung meer wilt is natuurlijk niet reeel. overal kan wel iets fout zijn. er staan meer goede samsungs in woonkamers dan kapotte.