Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snuffelbaard - 04-09-2020 12:54:35
Voeding & Gezondheid

Getild door de apotheek? of wie is er verantwoordelijk?

Wat kreeg u eerst? begin dit jaar is de dosering verhoogd schrijft u..

ik vraag me nl. af of een apotheker of wie dan ook zonder voorafgaand bericht, met daarin ook een verwijzing naar o.a. eventuele financiële consequenties een vaste klant, want dat bent u zo te lezen zo maar iets anders mag leveren met dergelijke consequenties?

zelfs een apotheker is toch iets meer dan een zgn. 'dozenschuiver'? maar ook die en dus ook een apotheker heeft toch verstand van centen (en hoe!) en weet toch al bij inkoop wat de consequenties en reacties van zijn klanten zullen zijn? waarom koopt hij dat product eigenlijk überhaupt in? niemand wil iets dergelijks toch hebben als men van te voren weet dat dat 10x zo duur is? ook meneer de apotheker zelf toch niet?

ik vind dat gewoon misdadig.. nietsvermoedende klanten een poot uittrekken.. oplichting, bedrog.. stap naar de rechter! ik begrijp ook niet dat de zorgverzekeraar dat niet doet en dat accepteert? of heeft die zitten slapen?