Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 04-09-2020 15:43:28
Voeding & Gezondheid

Sensodyne tandpasta in duitsland veel goedkoper

Ik ga een aantal keren per jaar naar duitsland om boodschappen te halen. waarom? omdat de spullen die ik nodig heb daar aanmerkelijk goedkoper zijn en, dat vind ik, vaak beter van kwaliteit.

voorbeeld van het prijsverschil.
bij de dm-drogerie (drogist) koop ik altijd haarverf van nutrisse in een bepaalde kleur. daar betaal ik hier afgerond naar boven 14 euro per pak voor en bij de dm 3,19 euro. dat scheelt nogal. dus koop ik daar een aantal pakken tegelijk van. verder zijn daar ook andere zaken, zoals amandelmeel, lijnzaad en dat soort dingen goedkoper. ook make-up artikelen zijn daar goedkoper dan hier bij de diverse ketens (hou ik even geen rekening met aanbiedingen).

bij real-kauf zijn de prijzen (soms zijn ze duurder of hebben ze niet dat wat ik nodig heb) ook goedkoper dan hier in nederland. 

maar het is voor mij makkelijk om naar duitsland te gaan omdat ik ongeveer 45 minuten van de grens woon en ik met iemand mee kan rijden.

@heremietkreeft de keten is weer toegankelijk als je een mondkapje op hebt.. dus wat let jullie?