Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-09-2020 10:29:04
Geldzaken & Recht

Wij zijn opgelicht door dpdi bank voor 2.,760 euro. en elke keer vragen ze weer

Naar mijn nmening heeft u zich laten oplichting en bent in een verkoop truuk getrapt. dat zal zeker naar mijn mening het geval zijn als u deze bedoelt: https://www.dpdinternational.asia/dpdi/" target="_blank">https://www.dpdinternational.asia/dpdi/  waar uit ik afleid dat het een investeringsbedrijf is  gevestigd in singapore en/of china.
hoe dan ook is het zaak om strafrechtelijk anagifte te doen maar of u ooit geld zult terugzien is (ook) voor mij een hele grote vraag.

het is dus heel goed mogelijk dat hier ook valse voorspiegelingen zijn gedaan en u deaar met open ogen in bent getrapt.

ik hoop voor u dat ik ongelijk heb maar vrees dat u en uw schoonouders weinig anders kunnen doen, behoudens aangifte, dan fluiten naar het geld.

het instellen van een vordering als mogelijkheid om het geld terug te ontvangen , dat zal dan via een civiele procedure moeten, kan u mogelijk nog veel meer geld kosten en is het succes dan zeer twijfelachtig, opnieuw naar mijn mening. uiteraard kunt u een advocaat raadplegen die mogelijk meer en betere lichtpunten voor u ziet.