Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-09-2020 11:44:36
Geldzaken & Recht

Wij zijn opgelicht door dpdi bank voor 2.,760 euro. en elke keer vragen ze weer

Voor een aantal die reageerden op mijn reactie: er is in feite maar één persoon die kan nagaan of gegeven reacties bruikbaar zijn en ook juist.
zoals swat1500 al aangeeft: @dbd reageert helemaal niet! dbd reageerde dus ook al niet op vragen om verduidelijking. ik begon met op te merken dat indien @dbd het idee heeft dat er sprake is van oplichting de weg dan is het doen van aangifte. @dbd heeft dus ook niet gerageerd met melding of het de organisatie is die ik noemde na het nemen van moeite voor nader onderzoek 
 en daarbij stuitte op info van een projectontwikkelaar met o.a. als laatste zin: dpd international is also involved in public and institutional buildings, resort and recreation projects, golf clubs, college buildings, conservation and preservation projects, hotels, housing, industrial buildings and offices. these include private and public companies, government and semi-government bodies, institutions and private developers.

other experience includes space planning for large corporate offices, hospitality works of hotel, service apartment, mixed developments and the positioning and branding strategy for retail outlets. these have built upon the continual desire to explore new grounds and to extend the frontier of interior design as the sole objective to a broader and holistic concept of design that embraces all aspects of commercial and individual needs of our clients.



ik heb dat op dat moment ook gezien als investeringsmaatschappij. helaas is het niet onbekend dat er projectontwikkelaars / inverteringsbedrijven in bouwprojecten zijn die niet (geheel) rechtmatig werken zoal bijv. (in het verleden( time sharing organisaties ( een verdienmodel van ook projectontwikkelaars). ergo: vandaar mijn reactie maar waarop dus tot op dit moment ook niet op wordt gereageerd. ik zie ook nog geen onderbouwing dat mijn reactie gecorrigeerd zou moeten worden. zo die er wel is, dan zie ik dat graag!