Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marijn_007
Marijn_007 - 09-09-2020 14:28:06
Winkels & Webshops

Waardoor stijgen de prijzen zo hard in de supermarkt?

de prijzen van versproducten zijn enorm gestegen.  ook wordt er vaker 400 gram verkocht, daar waar voorheen 500 gram in dit product zat. 


als je dan alsnog ziet dat de prijs van € 1,69 naar € 1,89 is gestegen, betekend dit dus een prijsverhoging van 40%.


 


alle oliehoudende producten, zoals zeep en waspoeder zijn ook flink omhoog, maar ook voor je brood, en zuivelproducten ben je meer kwijt.



vergeet niet waarom je dit zo erg voelt en dat is dat je vrij besteedbaar inkomen sinds 2000 ruim 30% (gemiddeld) achteruit is gegaan.


de nederlands overheid zoekt naar maatregelen om onze salarissen weer te laten stijgen, want deze lopen dus al 20 jaar achter op de inflatie.


dit is tevens de reden dat er zo veel zzp'ers zijn, welke niet voor werkgevers willen werken welke het geld liever als dividend dan als salaris uitkeren.