Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 10-09-2020 15:51:54
Computers & Telefonie

Wat is een goed alternatief voor flash player

U heeft zelf geen alternatief nodig. de leveranciers van de content moeten wat doen. websitebouwers en isp's moeten aan de bak voor waar dat nog niet gedaan is. een aantal onderwijsinstellingen leveren nog deels producten gebaseerd op flash. flash is niet veilig en staat bijvoorbeeld op een chromeboek al uit. 

de meeste browsers ondersteunen al jaren html5 en andere technieken. windows 7 zou ik uberhaupt niet meer gebruiken, hoewel de browsers daar ook beschikbaar zijn. neem firefox, chrome, safari of opera. 

sites die alleen flash ondersteunen zouden gesloten moeten worden. het is al jaren bekend dat flash zo lek is als een mandje, ondanks de continue stroom van patches.ter leering ende vermaeck: https://www.security.nl/search?origin=frontpage&keywords=flash" target="_blank">https://www.security.nl/search?origin=frontpage&keywords=flash