Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 11-09-2020 08:53:55
Computers & Telefonie

Ziggo

Je kunt de vraag stellen, dus het internet werkt. of mail je ergens anders vandaan?
het lijkt wel of je een bedrijf hebt. 
maar eigenlijk zeg je het modem was stuk en nu wil ik dat ziggo niet alleen het modem vervangt en aansluit, maar ook al onze apparatuur en nog wel gratis ook.
dat is nergens zo, dus daar kun je beter mee ophouden en kijken hoe je alles weer aan de praat kunt krijgen.
een monteur van ziggo kan het doen en uiteraard niet gratis. maar je kunt het ook zelf doen. het kost wel wat moeite. 
aan jou de keus. 
kijk op de ziggo site. daar kun je alle info vinden bv.
https://www.ziggo.nl/klantenservice/wifi/verbinding-maken#/" target="_blank">https://www.ziggo.nl/klantenservice/wifi/verbinding-maken#/
en
https://www.ziggo.nl/klantenservice/bellen/installeren#/" target="_blank">https://www.ziggo.nl/klantenservice/bellen/installeren#/
en voor de printer kijk je in de gebruiksaanwijzing, eventueel online. als je zo'n oud alarmsysteem hebt die nog op de analoge tv lijn van ziggo werkte, dan was het wel heel erg oud. tijd voor een nieuwe. maar €1000 alleen betalen voor reparatie?