Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H.
H. Yildirim - 11-09-2020 23:26:56
Elektronica & TV

Iemand ervaring met internetwinkels zoals de tv-reus?


ik heb van deze webshop een tv gekocht en heb er ontzettend veel spijt van. het is werkelijk een oplichtersbende. de qe55q70t tv die ik gekocht heb, was beschadigd en had veel gebruikssporen. ik ben al 2 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. tvreus komt met duizenden smoesjes om de creditering niet uit te voeren. wil je opgelicht worden? koop dan vooral een kapotte tv bij tvreus..

deze webshop schiet op alle fronten tekort.

1. de tv's die tvreus bezorgt, zijn veelal baschadigde of 2e hands modellen.

2. als de consument de tv wil retourneren, wordt er niet gereageerd door tvreus, zij hebben immers de buit al binnen.

3. na veel bellen en mailen wordt de tv opgehaald.

4. er wordt daarna vanuit tvreus weer niet gecommuniceerd.

5. uiteindelijk komt tvreus met een belachelijk iets. dat de tv veel branduren heeft en dat er 20% wordt ingouden op het aankoopbedrag. terwjjl de tv max 1 uur aan heeft gestaan om te testen. ze bedriegen de consument op deze manier om onterechte inkomsten te genereren. met andere woorden plegen ze gewoon diefstal. en komen ze iedere keer ermee weg.

6. die 80% kun je ook vergeten. ze crediteren dat bedrag ook niet. ook al bel/mail je je suf. ze lachen je gewoon uit en verbreken de verbinding. zij hebben immers jouw geld en de tv, waarom moeten we ons druk maken om die klant??
onze missie is volbracht, we hebben weer iemand lekker opgelicht, zullen ze wel denken. dat de nederlandse overheid dit soort malafide praktijken toe kan staan begrijp ik ook niet.

7. de positieve reviews op trustpilot zijn bijna allemaal fake. er klopt daar niks van. negatieve reviews worden direct gerappotteerd of verwijderd door trustpilot. zij dienen als het ware als de handlanger van tvreus.nl.

beste mensen koop nooit iets van tvreus! je wordt gegarandeerd opgelicht! zij plegen strafbare feiten maar komen ermee weg. ik ga er een zaak van maken, want dit pik ik gewoon niet. de consumenten hebben toch ook rechten in dit land of niet soms. tvreus bezorgt geen tv's maar een hoop ellende.