Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 16-09-2020 14:09:36
Vrije tijd & Tuin

Hoge haag

Die haag waarop u doelt staat er mogelijk om inkijk vanuit de seniorenwoningen tegen te gaan. als die lage heg, er voor, op gemeentegrond staat vraag ik mij af van wie de sedumplant is en de rolemmers zijn die daar staan. daarnaast zou de gemeente denk ik allang ingegrepen hebben omdat deze de lage heg zelf snoeit en lijkt het mij sterk dat ze dan ook die van de bewoner doen. ook vraag ik mij af hoe de bewoner kans ziet zijn haag een de gemeentezijde te snoeien want dan staat de lage heg in de weg.
in de meeste gevallen is er een hoogtebeperking als het gaat tussen tuinen van woningen maar of die er ook is als het langs de openbare weg is. vraag het de gemeente en u weet het.