Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eahmk58
eahmk58 - 21-09-2020 12:44:44
Computers & Telefonie

Betalen voor ,nu gratis, ......@versatel.nl email-adres ?

Waarom zou u gaan betalen aan een bedrijf dat geen adres van vestiging vermeldt op zijn website www.zonnet.nl? hoe zit het met de betrouwbaarheid van uw gegevens bij dit anonieme bedrijf?
tevens is het de vraag hoe lang dit bedrijf zal blijven bestaan, daar de naam zonnet toebehoort aan het bedrijf met de website www.zonnet.solar, met kvk nummer 75060353.

het ongemak dat u overkomt spijt me, maar mijn advies is over te gaan op een ander email adres, bijvoorbeeld een hotmail of een gmail adres. voor deze adressen betaalt u door het bekijken van reclames, ze zijn dus min of meer gratis.
wilt u geen gratis email adres, dan bestaan er legio aanbieders die wel gewoon zijn ingeschreven bij de kvk en uit durven te komen voor hun vestigingsadres.
gaat u inderdaad over naar een ander email adres, dan kan het handig zijn naar de contacten die u wenst te behouden het nieuwe email adres te vermelden in een email vanuit uw oude gratis zonnet of versatel adres.