Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

CDtje
CDtje - 23-09-2020 12:33:58
Geldzaken & Recht

Ongewild abonnee van happy healthy van oscar helm door kopen kookboek.

mij is hetzelfde overkomen bij happy& healty van oscar helm
ook 2 boeken besteld en naar nu blijkt betaal ik ook al maanden voor een maandelijks abonnement waarmee ik nooit akkoord ben gegaan! zal in de kleine letters hebben gestaan of vinkje aan/uit
maar is mij ook pas na maanden opgevallen omdat mijn man ook soms boeken edbesteld voor zijn bedrijfje, dus dacht ik in eerste instantie dat het iets van hem was.
vind dit echt schande en heb t opgezegd en geblokkeerd in ing , maar voorlopig veel te veel betaald aan die oplichter!! oscar helm!


heb nu mail gestuurd dat ik van alle maanden mijn geld terug eis! geen reactie uiteraard!!
maar als ik niets hoor of terug ontvang ga ik zeker verdere stappen ondernemen en aangifte doen! ook zal ik dit verspreiden op social media! want dit soort praktijken moet worden gestopt!!!

hoe happy & healty kan je zijn als bedrijf!!