Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 23-09-2020 20:21:19
Geldzaken & Recht

Ervaringen met "mijn verklaring.nl"

Uw partner heeft een commerciele partij ingeschakeld om een vog aan te vragen. net zo goed dat u betaald wil worden voor uw werk wil mijnverklaring dat ook graag. ik lees nergens de oplichting als uw partner iemand inschakeld. en wat is er crimineel aan betaald te worden voor het werk dat gedaan is? u zult het geloven of niet, maar ook een supermarkt verkoopt de bananen voor een hoger bedrag als waar het voor ingekocht is. want uit die marge wordt o.a. salaris betaald. en voor het schap van de bananen staat de prijs vermeld.

en zo ook gewoon op de homepage staan de kosten:
"de kosten voor het online aanvragen van een verklaring omtrent gedrag bestaan uit twee delen: eenmalig €41,35 aan mijnverklaring, voor het verwerken van uw aanvraag en eenmalig € 33,85 aan justis voor het afgeven van een geldige vog. in totaal kost een aanvraag dus € 75,20."