Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-09-2020 09:34:34
Geldzaken & Recht

Ervaringen met "mijn verklaring.nl"

Ook mijn advies:  actie in deze  is zinloos. er is een beroep gedaan op een dienstverlening en die dientsverlening is of wordt verleend. u bent niet de eerste en enige die hierover een vraag stelt en daar is ook steeds hetzelfde op geantwoord. @getty gaf al een verwijzing naar eerdere meldingen etc.

de dienstverlening die werd gevraagd is helaas wel geheel overbodig, dat is een feit. dat 'mijnverklaring.nl' daar gebruik van maakt (met als achtergrond hulp te verlenen) is ook een feit. dat men een zodanig verdienmodel heeft dat men ook een advocaat kan betalen is ook een feit.

het enige dat u wel kunt doen is melding doen bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl

het is jammer dat uw partner niet verder heeft gekeken naar bijv. waarschuwingen en bijv. niet de zoeknaam klachten mijnverklaring.nl heeft benut.
als u met die naam zoekt zult u ook  zien dat uw bij lange na niet de eerste en enige is m.a.w. er veel gedupeerden zijn