Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-09-2020 09:43:10
Geldzaken & Recht

Toeslagenaanvraag betalen of niet?

Tja, als u op deze site even kijkt naar eerdere vragen hierover dan ziet u dat uw dochter niet de eerste en enigste is die 'hier zelf instinkt'.

toeslagen etc. kunnen altijd direct bij de toeslag verlenende instantie kosteloos worden aanvraagd zoals bijv. via https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/inloggen_op_mijn_toeslagen" target="_blank">https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/inloggen_op_mijn_toeslagen  

uw dochter heeft een verzoek tot dienstverlening ingediend en dat is voor deze website aan (on)aardig verdienmodel. er zijn evenmwel al veel waarschuwingen geweest zoals bijv. met het benutten van de eerste de beste 'aanbieding' die via 'goochelen'' (google of ande zoekmachine) bovenaan naar voren komt.

ook mijn advies is betalen! (zo uw dochter hard kan bewijzen dat zij meteen heeft geannuleerd zou er een mogelijkheid kunnen zijn dat na een gerechtelijke procedure een rechter in haar voordeel beslist en zou op die basis het bericht genegeerd kunnen worden. het risico is dan echt aanwezig dat er dan toch een brief met vordering van het genoemde incassobureau komt en daarna een exploit van een echte deurwaarder, dat zal ook aan kosten meer bedragen dan de genoemde € 39,50 en dus opnieuw: betalen dat bedrag ad. € 39,50)