Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-10-2020 14:14:54
Huishouden & Energie

Alles in 1 contract

Als u bedoelt dat u de zenders die u noemt nog uitsluitend tegen betaling zou kunnen zien is dat, onder verwijzing naar de info die ik geef een eenzijdige wijziging in de eerder tussen u en die provider aangegane overeenkomst en kunt u dus kosteloos overstappen naar een andere.

door het toch kunnen kijken naar andere regionale zenders zou u dan immers meer moeten betalen en/of kunt u dat in tegenstelling tot eerder nu niet meer.
dat er eventueel andere zenders voor in de plaats komen is dan m.i. niet van belang. het gaat over uw kijkerswensen die u eerder had bevestigd in de oorspronkelijk aangegane overeenkomst.

de genoemde verwijzingen naar de hiervoor geldende wetgeving, u kunt op basis van eenzijdige wijziging de overeenkomst te ontbinden:   https://maxius.nl/burgerlijk-wetboek-boek-6/artikel265/" target="_blank">https://maxius.nl/burgerlijk-wetboek-boek-6/artikel265/  en zie ook deze voor nadere uitleg: https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/garantie/schadevergoeding-bij-niet-nagekomen-overeenkomst/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/garantie/schadevergoeding-bij-niet-nagekomen-overeenkomst/  dit aanvullend op de info die al via de verwijzingen van @marita5 kreeg.