Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-10-2020 23:17:27
Winkels & Webshops

Wasdroger bij coolblue

Hallo jos bult , 

het staat duidelijk vermeld op de site van coolblue . 

nemen jullie mijn oude wigoedproduct of keukenapparaat gratis mee ?
 


ja, maar alleen als het apparaat van vergelijkbaar formaat is. je hoeft het product niet vooraf aan te melden. doe voordat de bezorgers er zijn het volgende:


wasmachines en wasdrogers zonder aansluitservice



koppel je apparaat los van de aan- en afvoer. we hebben hier https://www.youtube.com/watch?v=ngdnrb0_zci&t=2s" target="_blank">een instructievideo voor.
maak het apparaat leeg en droog.
zet je product alvast klaar bij je voordeur zodat onze bezorgers hem meteen mee kunnen nemen.

wasmachines en wasdrogers met extra aansluitservice



wij nemen het oude product mee vanaf de plek waar hij in huis staat.
koppel je apparaat los van de aan- en afvoer. we hebben hier https://www.youtube.com/watch?v=ngdnrb0_zci&t=2s" target="_blank">een instructievideo voor.
maak het apparaat leeg en droog.
verplaats andere spullen zodat je product vrij staat van andere apparaten.
zorg ervoor dat het apparaat vrij staat van andere apparaten en niet aangesloten is op een trekschakelaar. 

tot waar in huis bezorgen jullie witgoed en keukenapparatuur ?



standaard bezorgen wij producten tot aan de drempel die toegang geeft tot je woning. is dat niet op de begane grond? dan bezorgen we met de trap tot en met de vierde verdieping. met de lift komen we tot elke verdieping.


voor een aantal witgoedproducten bieden wij een extra aansluitservice aan. we zetten dan je product op de gewenste plek en sluiten hem voor je aan op de aan- en afvoer. je kunt deze aansluitservice toevoegen op de pagina van de producten waarvoor we deze service aanbieden. 

wat houdt de extra aansluitservice voor witgoedproducten en keukenapparatuur in ?




we pakken je product voor je uit en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee
we zetten je product op de door jou gewenste plek
we zetten je product waterpas
wasmachines, drogers en was-droogcombinaties sluiten we aan op de aan- en afvoer. aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service. deze service kun je apart selecteren op de pagina van het door jou gekozen product. je hebt deze aansluitservice dan niet meer nodig.
we nemen je oude apparaat mee vanaf de plek waar jij 'm gebruikte
we gaan niet weg tot alles werkt. beloofd.

je kunt deze aansluitservice toevoegen op de pagina van je gekozen product. de prijs hiervoor ligt tussen de € 9,95 en € 29,95 


wasmachines en wasdrogers



we zetten je product op de gewenste plek neer en sluiten hem ook meteen voor je aan. € 19,95 
je oude apparaat nemen we voor je mee. we vragen je wel hem alvast los te koppelen en schoon te maken. in https://www.youtube.com/watch?v=-xromo3tmwq" target="_blank">deze video zie je hoe je dat doet. heb je de extra aansluitservice besteld, dan nemen we het oude apparaat mee vanaf de plek waar jij 'm gebruikte. heb je deze service niet besteld, dan nemen we je oude product mee als hij klaar staat bij je voordeur. gratis

  https://www.coolblue.nl/klantenservice/bezorgen-en-ophalen/bezorgen-ophalen/bezorging-van-witgoed-en-keukenapparatuur" target="_blank">https://www.coolblue.nl/klantenservice/bezorgen-en-ophalen/bezorgen-ophalen/bezorging-van-witgoed-en-keukenapparatuur