Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 04-10-2020 09:08:34
Winkels & Webshops

Wasdroger bij coolblue

Deze tekst staat bij een wiilekeurige advertentie '

    gratis bezorging tot de drempel van je woning woon je in een appartementencomplex en heb je geen lift? dan bezorgen we tot en met de 4e verdieping tot jouw voordeur.
    oude product meenemen we nemen je oude apparaat mee vanaf de plek waar jij 'm gebruikte
    '.


uit de tekst blijkt dat de plek waar in dit geval de oude wasdroger gebruikt werd ook de plek is waar die afgehaald wordt zonder * die naar de voorwaarden verwijst. uitgaande van die tekst heeft u punt want u mag er van uitgaan dat dat ook zo is en niet enkel bij de aansluitservice van toepassing is. dat uw vraag of recentie niet door coolblue geplaatst wordt is te begrijpen want het betreft niet de wasdroger maar een onduidelijk advertentie beleid van coolblue zelf. u kunt via de klantenservice uw klacht kenbaar maken en wie weet wordt de oude droger alsnog bij u afgehaald.