Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 07-10-2020 13:18:39
Huishouden & Energie

Lekkende dakgoot erfgrens

helaas is de foto best wel schuin genomen.


maar als ik de foto uitvergroot dan zie ik daar een zwart stuk zitten wat kan betekenen dat het probleen bij de vorige eigenaar al bekend moest zijn.


echter kan het zijn dat er niets op de verkoper te verhalen valt daar het duidelijk zichtbaar was bij de bezichtiging.


maar op de vraag voor wie de kosten zijn voor het herstel is het antwoord dat hier bijden verandwoordelijk zijn voor de dakgoot.


daar de dakgoot al eerder gerepareed is gezien de kleur verschil is het de vraag wie dat heeft gedaan en wanneer het gebeurt is.


het laten herstellen kan hier op meerdere manieren, de dakgoot geheel laten vervangen of met een rubberlaag* (laten) behandelen wat veel goedkoper is.


 


* naar mijn gevoel is dat gezien de kleur al eerder gedaan.


hou er wel rekening mee dat dit soort kleussen behoorlijk in de papieren kan gaan lopen kijk daarom goed of er iemand tegen een redelijke prijs dit kan herstellen.