Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 08-10-2020 14:48:37
Garantie & Verzekeringen

Leverancier wil mij laten betalen terwijl ik binnen de garantieperiode zit

Een huif is een kap over de bak van de bakfiets om de inzittende te beschermen tegen regen en harde wind. maar een huif is juist niet bedoeld om het hele jaar onbeschermd buiten te laten. net zo min dat u een parasol het hele jaar laat buitenstaan. dat doek is na een jaar staan ook niet meer te gebruiken.
op het moment dat u de fiets het hele jaar buiten neerzet zal u daar inderdaad een hoes over moeten doen. sowieso al voor de levensduur van de fiets. met de wind worden vele zaken meegeblazen wat in de fiets terecht komt wat de levensduur echt niet ten goede komt. en zo dus ook met het doek. vorst, regen, wind, zon heeft allemaal invloed op de levensduur.

het lijkt er mij mee op dat uw verwachting van het doek niet strookt met de werkelijkheid. fietsen door een bui is geen probleem, maar het hele jaar in weer en wind staan is het niet voor bedoeld.