Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Maria Adegeest - 10-10-2020 21:39:26
Geldzaken & Recht

Waar kan ik mij aanmelden omdat ik ook slachtoffer ben van spoofing

helaas ben ik vanmiddag 10-10-2020 ook slachtoffer geworden van spoofing bij de ing.
ik werd gebeld door het nummer van de ing door de "werknemer" hans achterberg met de mededeling dat er €2000,- van mijn rekening zou worden afgeschreven en of ik daarvan op de hoogte was, hij kon dit voor mij tegenhouden door mijn geld op een tijdelijke veilige rekeningnummer te storten, hierna zou ik mijn geld weer terug kunnen laten storten.
om dit vlot te laten verlopen moest ik mijn limiet verhogen naar € 10.000 , na dit alles gedaan te hebben ben ik bijna €4000,- armer dit was alles wat ik had ben nu dus bankroet.
de persoon die mij belde wist mijn mobiele nummer en mijn naam waardoor ik echt geen flauw idee had dat ik werd beetgenomen. 


ik kan donderdag terecht bij de politie voor aangifte, ben in afwachting van een telefoontje van de alarm lijn van ing zei zouden gaan kijken of de transactie nog tegengehouden kon worden.
ben bang dat dit niet gaat gebeuren, kortom door goed vertrouwen in de ing zit ik nu diep maar echt heel diep in de ellende ! 


maria adegeest