Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Henk De Zevende
Henk De Zevende - 11-10-2020 18:15:54
Geldzaken & Recht

Hoe gaan de fraudeurs van de ingbank te werk - lees hier een ervaring - en hoe kunnen de slachtoffers zich verenigen en naar de rechter gaan als de bank het niet vergoedt?

Ik zit heel erg in dubio of ik vind dat banken dit moeten vergoeden. ik bankier daar ook en dat betekent dus dat als weer een idioot zelf zijn geld overmaakt ik dus meebetaal aan dat soort ellende. anderzijds geeft de banken verplichten dit te betalen de banken ook een incentive om daar meer aan te doen. uitstekend idee enerzijds maar de uitwerking zal dus altijd een vorm van supervisie zijn waarbij ik op een dag geld over wil maken maat de bank zich afvraagt of dat wel zo'n goed idee is.
misschien eindelijk eens tijd voor een "bank voor hoger opgeleiden" met veel vrijheid en weinig betutteling en geen vergoeding als je zelf domme dingen doet en de "solidaire bank", waar iedereen meebetaalt aan elkaars blunders en je echt niet zomaar geld kunt over maken zonder toestemming, oh en het kost natuurlijk ook een paar knaken.